Skip to content Skip to footer

‘Ne Var Ne Yok?!’ Yaygınlaştırma Programı Başlıyor!

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği olarak geçtiğimiz yıl uygulamaya başladığımız gençlik projesi Ne Var Ne Yok?! bu yıl yaygınlaştırma programı ile devam ediyor.

Liselerde görev yapan psikolojik danışmanların ve rehber öğretmenlerin akran ve flört şiddetini tanıma, önleme ve şiddete müdahaleye yönelik mesleki kapasitelerini geliştirmek ve okul ortamında gençlerle koruyucu-önleyici çalışmalar yapmalarını desteklemek amacıyla yürüttüğümüz proje; atölye, uygulama ve süpervizyon aşamalarından oluşuyor.

Sabancı Vakfı Hibe Programı desteğiyle yürütülen projenin sonunda, bu alanda çalışan diğer uzmanların da faydalanması üzere “Gençlerle Akran Şiddeti Üzerine Çalışmak: Soru-Cevap Kitapçığı” ve ‘Eğitimde Flört Şiddeti Araştırması: Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ başlıklı bir rapor hazırlanacaktır.

Kadıköy ve çevre ilçelerde görev yapan lise psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerine yönelik düzenleyeceğimiz 5 günlük yaygınlaştırma programına katılmak için öncelikle proje tanıtım metnini okumanızı ve uygun kriterlere sahipseniz aşağıdaki linkten başvuru formunu indirdikten sonra, doldurduğunuz formu en geç 13 Aralık Çarşamba saat 17:00’ye kadar projenevarneyok@gmail.com adresine göndermenizi bekliyoruz.

Eğitimde ve eğitimle şiddeti önlemek mümkün!

[button title=”Başvuru Formu” icon=”” link=”http://cinselsiddetlemucadele.org/wp-content/uploads/2017/12/NVNY-EEP-Başvuru-formu.doc” target=”_blank” color=”red” filled=”1″ large=”0″ class=””]

info@cinselsiddetlemucadele.org – +90 542 585 39 90