Skip to content Skip to footer

Tüm hayvanlar sürgün, iskence, esaret ve ölüm tehdidi altında…

Seçim öncesi verilen sözler tutulmadı.
Bakanlıklar hayvanlara şiddet ve öldürme eylemlerinde şahıslara ve belediyelere ağır hapis cezası ve 5199 sayılı hayvanları koruma kanunundaki hayvanlar aleyhine maddelerin kaldırılması için hiç bir girişimde bulunmadı.

Var olan 200 civarındaki bakımevlerinin yüzde doksanı toplama kampı, ölüm evi, gizlice yok etme merkezi.

Avcılık, hayvanlarla yük taşımacılığı, hayvanlar üzerinde deney, yunus parkları, hayvan dövüşleri, sirkler, yunus parkları, hayvanat bahçeleri, üretim çiftlikleri, internet ve petshop satışları, mobil kısırlaştırma yasaklanmalıdır., Kesimevlerinde, endüstriyel tesislerde çiftlik hayvanlarına yapılan eziyet son bulmalıdır.

Bu insanlık dışı ve hayvan hakları evrensel beyannamesine, ulusal ve uluslararası sözleşmelere aykırı uygulamalar ortadan kalkmadıkça “4 Ekim ” hayvanları koruma gününde demeçler vermek, besleme fotoğrafları çektirmek, sözde okul eğitimlerinde hayvan sevgisi anlatmak yalnızca göstermelik konuyu baştan savma girişimleridir.

Bu nedenle yaptığımız tüm çalışmalara rağmen resmi makamların yasa konusundaki duyarsızlıklarını protesto ediyor her an yanlarında olduğumuz, gücümüz oranında kurtarmaya, yaşatmaya çalıştığımız tüm tür hayvanlardan insanlık adına özür diliyoruz.

Hayvan Hakları Yasama İzleme Delegasyonu

info@cinselsiddetlemucadele.org – +90 542 585 39 90