Skip to content Skip to footer
“Gençlerle Güvenli İlişkiler Üzerine Çalışmak: Eğitimciler ve Danışmanlar için Uygulama El Kitabı” genişletilmiş ve güncellenmiş ikinci baskısıyla yeniden yayımlandı.

 

Sabancı Vakfı Hibe Programı desteği ile yürüttüğümüz Ne Var Ne Yok?! Yaygınlaştırma Programı araştırma sonuçları gösteriyor ki; danışmanlar okullarda gençlerle önleyici ve müdahale edici çalışmalar gerçekleştirirken en çok sınıf içi grup etkinlikleri, yapılandırılmış uygulama örnekleri, bilgi ve materyale ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaçlardan yola çıkarak eğitimci ve danışmanların yararlanmaları üzere 2017 yılında hazırladığımız uygulama kitabını, bu defa projeye katılan danışmanların öneri ve deneyimleri doğrultusunda genişleterek ve güncelleyerek yeniden yayımlıyoruz.

 

Genişletilmiş yeni baskıda neler var?
  • Ne Var Ne Yok?! Yaygınlaştırma Programı uygulama süreci
  • Projeye katılan danışmanların paylaşımları
  • Uygulama kitabını nasıl kullanabileceğinize dair kolaylaştırıcı bilgiler
  • Daha etkili çalışmalar yürütmek için öneriler
  • Grup içinde yaşanabilecek açılmalarla ilgili bilmeniz gerekenler
  • Aklınızdaki sorulara cevap olabileceğinizi düşündüğümüz bir bölüm

 

Ayrıca kitabın sonunda bulunan uygulamalar bölümünü de güncelledik!

Kitabın; gençlerin güvenli ve şiddetsiz ilişkiler yaşamaları noktasında onları desteklemek için yürüteceğiniz çalışmalarınıza katkı sunmasını diliyoruz.

Kitabın PDF versiyonuna erişmek için buraya tıklayabilir, basılı olarak edinmek için projenevarneyok@gmail.com adresine yazarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
info@cinselsiddetlemucadele.org – +90 542 585 39 90